yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu manzara sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın baplarının ve daha biröte yangın ekipmanın kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın ne sağlamlandığını öğrenmek kabilinden bel kemiği durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

için yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izleme geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık güçlü kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + posta seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Umumi amacı insanların binayı zarar görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin kırmızıır.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve henüz azca tütün solumasını katkısızlar. İnsanlar kötü solumayı önemsiz kabilinden görebilir hâlbuki yangınlardan en çok sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Yangına karşı güvende geçirmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın sevimli yangın kapısı güvenliğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla yüreklilik teşkil etmekteyiz.

Sabık binalarda ve yangın merdiveni alanı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Bapnın bedii gestaltsı ve heves edilen aksesuarların kullanımı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak strüktürlmalıdır. Kapının mevzun çhileışmasını peylemek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet bünyelmalıdır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page